Over

Mini Friends Limburg is een groep Mini-enthousiasten die zich in 1998 verenigd hebben. De groep is ontstaan uit Mini-rijders die de behoefte hadden aan meer bijeenkomsten en ritten in het eigen Limburgse land.

Omdat de MFL al snel een groot aantal leden kreeg, is de MFL in 1999 – het jaar van de 40e verjaardag van de Mini – via notariele akte een officiele club geworden. Inmiddels heeft de vereniging ook een aantal leden van buiten Limburg en zelfs de buiten de landsgrenzen. Ook New-MINI rijders zijn van harte welkom bij de club! De MFL heeft zich tot doel heeft gesteld een overzichtelijke club te blijven, dus wordt bij het bereiken van een ledenaantal van 100 een (tijdelijke) ledenstop ingesteld.

Mini Friends Limburg organiseert ieder jaar een aantal ritten door alle delen van de provincie Limburg. Het grootste open evenement dat ieder jaar in November door ons wordt georganiseerd, is de reeds alom bekende "Nacht van Stramproy". Ook organiseren we een kampeerweekend voor leden en aanhang in Juni / Juli. Daarnaast bezoeken we samen ook zo veel mogelijk andere Mini-evenementen, zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse Internationale Mini Meetings. Zie de evenementen-kalender voor meer informatie over onze eigen activiteiten en andere evenementen.
Ook de voorjaarsrit in April is een open evenement voor alle Mini en MINI rijders!

Bij de evenementen staan gezelligheid en gemoedelijkheid voorop, door deelname leert iedereen elkaar goed kennen. Ook ontstaan er dan weer leuke ideeen voor nieuwe activiteiten met en voor elkaar. Via o.a. Facebook en andere sociale media wordt buiten de evenementen onderling contact gehouden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je nog meer informatie over de Minifriends Limburg? Stuur dan even een mailtje met naam en adres naar info@minifriendslimburg.nl 

Indien je nu al zeker weet dat je lid wilt worden van onze gezellige club, ga dan via het menu naar de pagina Lidmaatschap.

Contactgegevens

Mini Friends Limburg
Horsterweg 17 
6039 GC Stramproy 
Tel. 06-48249238 (enkel Whats-app)
Je kunt naar dit nummer ook een Whatsapp bericht sturen! 

E-mail : info@minifriendslimburg.nl 
KvK nummer 14060976
Rekeningnummer: (NL34 RABO 0) 1836.86.403